Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo piškotkov.

Kdo sem?

Verjamem, da lahko popolnoma spremenimo svoje življenje samo z eno samo mislijo, eno samo odločitvijo in enim samim korakom. Verjamem, da je moč znotraj nas močnejša od vseh izzivov, ki nam jih življenje postavi na pot. Verjamem, da smo skupaj močnejši. Verjamem v ljubezen na prvi pogled in verjamem, da se vztrajnost vedno izplača.

Moje ime je Irena in nisem bila vedno tako polna življenja in nisem bila vedno tako pozitivna. Tako kot mnogi, tudi jaz sem na svoji poti doživela veliko izzivov, ki so mojo vero v sebe omajali v temeljih.

Takoj po srednji šoli me je življenje odneslo na morje in sem skoraj 10 let preživela zaprta v pločevinasti konstrukciji, ki je iz mene naredila osebo, ki se je popolnoma uspelo zapreti vase in zakleniti vsa čustva pred svetom. Delo na potniški ladji me je naučilo, da jaz nisem pomembna, da biti uspešen vodja pomeni teptati druge, da nič ni v naprej določeno ter da je življenje en sam velik boj za preživetje.

Pridobila sem doktorat iz življenskih ved, ko sem bila na vrhu svoje pomorske kariere, a v sebi manjša od mravlje. V težkih dneh sem uteho iskala v knjigah in ure posedala v knjigarni majhnega mesteca Ramsgate v Angliji. Takrat, tik pred popolnim notranjim zlomom, je v moje roke prišla knjiga, ki je spremenila potek mojega življenja… knjiga znanega angleškega hipnotizerja Paul-a Mckenna.

Hipnoza je tako leta 2007 postala del mojega vsakdana. Včasih ko nam v življenju steče vse tako kot mora, včasih nato nehamo delati na sebi in si mislimo, da smo zopet neuničljivi, da zmoremo vse, da lahko prenesemo vse in da zopet sebe postavimo na zadnje mesto.

2010 me je doletela nova preizkušnja, ko sem prvič iz ust svoje ginekologinje zaslišala besede: rak materničnega vratu. Svet se je sesul, vse je naenkrat postalo tako krhko in sanje o družini so postale v tistem trenutku le bežen spomin neke daljnje želje. Vsakodnevno sem se spraševala, zakaj jaz in iskala krivičnosti tega sveta in kljub uspešni operaciji se je moj boj nadaljeval, ko nisem mogla zanositi. Ko sem po dolgotrajnem porcesu le zanosila, je v moje življenje po porodu prišla poporodna depresija in boj se je nadaljeval. Krivico sem zopet iskala zunaj sebe. Pozabila sem na sebe in zato sem se konstantno vozila na vrtiljaku, kjer mi je vse bolj postajalo slabo. Nisem našla poti ven. Kako ustaviti za začaran cikel.

Začel se je moj ponovni notranji dialog in v darilo sem prejela knjigo. Knjigo o hipnozi.

V tistem trenutku sem se zavedala, da za moje težave niso krivi drugi, niso krive okoliščine in dogodki. Nihče pravzaprav ni bil kriv, niti jaz. To je življenje, ki prinese izzive, vendar je na nas, kako se bomo teh izzivov lotili. Kako jih bomo premagali.

Od tistega trenutka dalje, nisem nehala skrbeti za sebe in sem se popolnoma predala spoznavanju svojega uma, spoznavanju veščin in tehnik, ki so me postopoma pripeljale do popolnega preobrata v mojem načinu razmišljanja in popolni osvoboditvi od depresije.

Poleg vsega pa sem velika ljubiteljica kave in misterijev, obožujem serijo “Friends”, pisane kulije in ples. Sem ponosna mama dveh izjemnih otročičkov, ki me vsak dan naučita nekaj novega.

Težnja po pomoči drugim me je tako pripeljala do tega, da sem se učila od svetovno znanih mentorjev in strokovnjakov in da lahko danes s ponosom predajam ta znanja naprej.

Če vas zanima RTT seansa z menoj, me lahko kontaktirate na irena@irenakahne.com.

RTT terapije se izvajajo v Ljubljani na Tomšičevi ulici 1, Ljubljana – Center

Na VAŠO svobodo!