Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo piškotkov.

DOBRODOŠLI! Spletna stran je v izdelavi...

HIPNOZA

Te zanima kako deluje hipnoterapija in hipnoza? Zakaj tisti, ki se posvetijo procesu, dosežejo izjemne spremembe in rezultate?

Vedno me je zanimala podzavest in kaj vse je možno, ko enkrat spremenimo svoje notranje programe, ki smo si jih naložili ali pa so bili naloženi s strani drugih.

Ta video je tudi za vse moje obstoječe kliente, ki me sprašujejo ali njihovi posnetki delujejo tudi takrat ko gredo spat in med poslušanjem zaspijo.

Ustvari nove navade razmišljanja, naloži nove programe in doživel boš novo resničnost 💗

Z ljubeznijo,
Irena

Kdo sem?

Sem Irena Kahne (roj. Tul) in sem ljubiteljica dobre kave, misterijev, ugank in serije Friends (Prijatelji). Sem pozitivka, ki verjame v angele, samoroge in vile. Verjamem v ljubezen na prvi pogled in da se vztrajnost vedno izplača. Obožujem organizacijo in urejenost, Excel tabelce in pisane kulije.

V torbici imam vedno puščico (seveda s pisanimi kuliji) in Labello, zadnja štiri leta pa še rezervne pleničke, majčke in piškotke za moja dva sončka. Ja, tudi mama sem.

Sem mojster praktik hipnoze, regresoterapevtka in od novembra 2018 ponosna nosilka certifikata RTT terapevta (Rapid Transformational Therapy) ter certificirana hipnoterapevtka, ki mi ga je izdala priznana terapevtka, hipnoterapevtka in govornica Marisa Peer. Sem tudi avtorica Hipno fit planerja.

S pomočjo hipnoze sem že mnogim pomagala premagati strahove, izgubiti odvečne kilograme, povrniti njihovo samozavest, predvsem pa jim pomagala znova vzljubiti sebe ter jim vrnila tisti srčni utrip sreče.